Zion's gate

Ihan uusi WordPress-sivusto

ז׳ בסיון ה׳תשפ״ד / torstai, kesäkuu 13, 2024

Profetioita

Sain 3-4.1.2011 yövalvonnassa Herralta tällaisen sanan

Voi kumpa tulisi tuli. Voi kumpa tulisi kuluttavainen tuli tai rankkasade. Rajumyrsky, joku joka tuhoaisi nuo väärät alttarit. Joku joka sammuttaisi viallisten uhrien pöydät. Joku joka sanoisi jo riittää minun leipäni hapatettavaksi jo riittää minun viinini poljettavaksi. Ettekö te väitä minusta puhuvanne? Ettekö sano, että olette minun maljastani juoneet? Voi teitä te koimyrkyn tuojat.  Sydämestänne te tuotte esiin kuolemaa. Minun leivästäni te olette tehneet happaman. Ja minun makeasta viinistä te olette tehneet karvaan. Tuoreet hedelmät te lampailtanne kiellätte ja tarjoilette rusinoita. Ahneudessa opetatte uhraamaan Herralle viallisen uhrin. Lampaanne te raatelette niin kuin sudet, niin että he taakkojen alle hukkuvat. Missä on minun pappini? Missä on minun paimeneni? Missä on ne profeetat,  jotka sanovat jo riittää jumalattomuus Herran maassa. Jo loppuu saastaisuuden salliminen. Nukkúuko vartiatkin niin, että ketut kulkevat viinitarhoihin. Ovatko halkeaman muuraajat väsyneet painostuksen alle. Miksi minun kansani lapset,  miksi minun morsiammeni katse on alas painunut?  Onko laumani epäuskoon vaipunut? Sillä pappeja ovat ne,  joiden suussa on oikea opetus, eikä vääryyttä tavata heidän huulillansa .Rauhassa ja vakaasti he vaeltavat minun kanssani sanoo Herra Zevaot  Ja monet he kääntävät pois pahoista töistä.

Nosta siis katseesi minuun kaikissa töissäsi ja kaikilla teilläsi. Minä täytän niiden halajamisen,  jotka elävät. Ja vastaan niiden huutoon, jotka totuudessa seisovat.  Älä pelkää sinä.  joka olet otollinen pappi. Silloin kun aloit rukoilla minulla oli kaikki vastaukset valmiina, sinun täytyy vain uskossa anoa. Ja pitää vastauksestani kiinni uskossa,  niin katso se tulee.

Olkaa siunattuja Jeshuan nimessä rakkaudella:    Susanna

Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.